Tulola Oy - siivouspalvelu Tampereella ja Jyväskylässä

Siivousyritys Tulolan tarina

Satu Linna Järvelin / Tulola Oy
Satu Linna Järvelin

Moikka, olen Satu Linna Järvelin, perheenäiti ja yrittäjä. Olen kotoisin Jyväskylästä, nykyään asun Tampereella.

Intohimosta yrittäjyyteen

Minussa on palanut halu yrittäjyyteen jo yli kaksikymmentä vuotta. Olen työskennellyt vuosia toisten palveluksessa ja kerännyt osaamista ja tietotaitoa sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Myös hankerahoitteiset projektit ovat tulleet tutuiksi (tarkemmin työkokemuksestani LinkedIn:stä.)

Tulola Oy:n syntymiseen johtanut tapahtumaketju käynnistyi vuoden 2015 loppupuolella, jolloin oivalsin, että voisin jalostaa osaamiseni yrittäjyyteen.

Intohimoni on liikunta ja haaveilin työstä, jossa voisi myös olla liikekannalla konttorityön ohella. Myös luonto ja kestävän kehityksen edistäminen ovat lähellä sydäntäni ja niinpä tästä keitoksesta syntyi siivousyritys vuonna 2016.

Asiakas ensin

Päätin visioida yritykseni palveluiden markkinoinnin ja kehittämisen näkökulmasta, jossa asiakas on kaiken keskiössä. Räätälöin siivouspalvelut kunkin asiakkaan toiveiden mukaan ja kuuntelin palautteita herkällä korvalla. Kiitollisena huomasin tämän asiakasmäärän nousuna hyvin pian, joten palkkasin ensimmäisen työntekijäni syksyllä 2016. Tällä hetkellä työllistän viisitoista työntekijää ja palkkaan lisää upeita tyyppejä mielelläni!

Tarina nimen takana

Kun pohdin uuden yritykseni nimeä, minulle oli tärkeää että siinä olisi mukana jotain omaan historiaani viittaavaa. Perustamani kotipalveluketjun linna–logossa henkii sotaveteraani-isäni muisto. Äitini oli karjalan evakko, sisukas, ja aina iloinen. Hänen elämänasenteensa on ollut minulle aina suurin inspiraation ja positiivisuuden lähde. Oli lopulta itsestään selvää, että äitini kotisaari Tulolansaari Laatokassa tulisi yritykseni nimeksi.

Rakkaudella, Satu